Assortiment

Wij voeren een uitgebreid assortiment in vier verschillende afdelingen namelijk: speelgoed, huishoud, camping en woondecoratie.

Speelgoed

We bieden een uitgebreide keuze in speelgoed voor alle leeftijden. Voor baby’s en peuters hebben we een leuk en leerzaam speelgoed o.a. van het bekende merk Vtech. Voor de knutselaars hebben we van alles, bijvoorbeeld van het merk Ses. Uiteraard vindt u bij ons een ruim aanbod in Lego, Playmobil en andere bekende merken. En op de puzzle en spellen afdeling vindt u zelfs speelgoed voor volwassenen. 

Vliegers en ander strandspeelgoed hebben we uiteraard ook. 

Huishoud

Onze huishoud afdeling biedt een ruime keuze in dagelijkse benodigdheden voor het huishouden. Zoals bijvoorbeeld zemen, sponzen, bezems, stofzuigerzakken etc. Verder hebben we een uitgebreide keuze in elektrische apparaten en een ruim assortiment pannen.

Van een aantal merken voeren we een breed assortiment. Enkele voorbeelden zijn BK, Brabantia en Curver.

Camping

In onze camping afdeling vindt u een ruime keus in kampeer benodigdheden zoals bijvoorbeeld tent-haringen en scheerlijnen. Verder kunt u bij ons terecht voor toilet vloeistof van het merk Aquakem en gasbusjes van diverse merken o.a. Primus, Campinggaz, Coleman en Cadac. Ook hebben we diverse strandartikelen zoals stoeltjes, windschermen en koepeltentjes.

Woondecoratie

Voor het aankleden van uw huis of voor een origineel cadeau bieden wij een ruime keuze. Ons assortiment woondecoratie wisselt voortdurend, we proberen elke keer iets nieuws te hebben. Ons assortiment woondecoratie is van goede kwaliteit en toch betaalbaar. 

 

Het bovenstaande is slechts een beperkte beschrijving van ons assortiment. U bent van harte welkom in onze winkel.


Meer in deze categorie: « Openingstijden